Breathwork 9d

9D Breathwork består av 9 dimensioner av ljud, röst och andning.

Det hjälper dig att komma i ett djupare medvetandetillstånd där du tillåts se dina inre mönster och system. 

Det är otroligt effektivt för att bearbeta små och stora trauman.

Transformational Breathwork är kraftfullt och effektivt för att komma ner i det undermedvetna. Det är en säker form av terapi där du kan självreglera din upplevelse med din egen andning. 

Har du nyss genomgått en operation, är gravid, har en hjärt- kärlsjukdom, tar tunga mediciner, har astma eller epilepsi så hör av dig till mig innan tillfället så lär jag dig hur du kan modifiera andningen.

Det är en aktiverande andning vi kommer göra ( ej i downregulation-resan), även kallad superventilering. Vilket gör att vi aktiverar kroppen och hjärnan. Resan avslutas alltid med en lugn fas där vi kommer ner i varv. Efter klassen känner de flesta ett lugn och stillhet. 

Sessionen tar ca 1,5 timme

Jag instruerar ca 15-20 min innan själva resan, sedan sitter vi ofta kvar och pratar/landar efteråt. Så avsätt gärna lite tid för det.  

RESOR

Awakening

Denna 9D BREATHWORK-upplevelse låter dig frigöra dig från det förflutna, säga adjö till negativitet, självkritik och bedömningar, och möjliggör återkoppling med ditt sanna jag.

Känn tacksamhet, självförtroende och mod.

Awakening ger möjlighet till en djupgående personlig förvandling och skapar utrymme för inre frid och förnyad balans.

Öppna upp för nya möjligheter och utforska din outtömliga potential.

LETTING GO JOURNEY

Upplev personlig transformation med Breathwork 9D. Resan fokuserar på förlåtelse, självkärlek och acceptans. Det är en resa för dig som har svårt att släppa taget av händelser från det förflutna, känslor av förbittring eller bedömningar mot dig själv eller andra. Släpp taget om gammalt och låt ny energi ta plats.

PRIMARY TRAUMA IMPRINTS

Vi bär alla på något som påverkar oss fysiskt och psykiskt. Det kan vara trauman som hänt i barndomen eller i nutid. Genom att bearbeta detta kan vi även göra oss fria från det som får oss att må dåligt. 

DOWNREGULATION & REGENERATION

En lugnare resa som är bra att göra efter de djupare och tuffare resorna. Här finns tid att bearbeta tidigare upplevelser. 

FULL RESET

Känner du dig sliten och fast i ett negativt mönster? Då är denna resa för dig. Få ny energi och påbörja din väg mot nya mål och ditt sanna jag. 

Denna resa är utformad för att hjälpa dig som söker förändring. Under resans gång kommer du att uppmuntras till acceptans, tacksamhet, självförtroende och mod.

HEALING ANCESTRAL lines

​​Detta är en resa som syftar till att släppa trauman mellan generationer, vilket kan hjälpa till att förbättra ditt känslomässiga välbefinnande. Genom att bryta mönstren av ärftliga trauman kan du förhindra överföring av olösta trauman till framtida generationer.

LETTING GO AND MOVING ON

Resan "Letting Go & Moving On" är utformad för att hjälpa dem som vill släppa sitt grepp om det förflutna och kliva in på en ny väg. Resan fokuserar på frigörelse, förnyelse och progression och är utformad för att hjälpa till med personlig utveckling.