0703695271

personlig träning

Vill du ha stöttning och motivation att nå dina mål? Eller en nystart i livet? Kanske vill du bara testa något annat än det du alltid gjort? Vad du än har för anledning så är mitt mål att guida och coacha dig på vägen mot dina mål.
Utgångspunkten är alltid i just dig, vart du befinner dig i livet och vart du vill. Ingen annan har samma start och mål som du. Vi tar reda på vilka delar i ditt liv som är i balans och vart det finns obalans någonstans.

Jag lägger stort fokus på varje individ och jobbar med varje person långsiktigt.

Innan vi bestämmer oss för att påbörja resan tillsammans ska kemin mellan oss stämma och vi är överens om att förändring tar tid och kräver engagemang och agerande.

investering


Paket
Detta ingår
Pris
Konsultation

Vi lär känna varandra, kemin ska stämma. Vi går igenom dina mål och ditt utgångsläge.
Tillsammans gör vi en plan framåt som är hållbar och genomförbar.

0,00 SEK

Boka
5 PT-pass

Jag kommer coacha dig både under och mellan passen. Det är du som gör jobbet men jag ger dig verktyg och instruktioner på vägen. Mitt fokus ligger i hållbarhet och livsstilsförändring både fysiskt och psykiskt. 800 kr/pass

4000 SEK

Köp
10 PT-pass

Jag kommer coacha dig både under och mellan passen. Det är du som gör jobbet men jag ger dig verktyg och instruktioner på vägen. Mitt fokus ligger i hållbarhet och livsstilsförändring både fysiskt och psykiskt. 750 kr/pass

7500 SEK

Köp